Αλέξανδρος Νεδέλκος

Ιδρυτής Rudimental Academy

Ο Αλέξανδρος Νεδέλκος είναι ένα ιδιαίτερο κράμα drummer, εκπαιδευτικού, παρουσιαστή-παραγωγού μουσικών εκπομπών, rudimental drumming evangelist,  φυσικού και ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής.

Ασχολείται επισταμένα με το rudimental drumming και την διάδοση του στην Ελλάδα. Είναι εκπρόσωπος της χώρας μας στον οργανισμό Society of International Rudimental Drummers, Percussive Arts Society και ιδρυτής της κοινότητας Greek Rudimental Drumming Community.

Διαβάστε όλο το βιογραφικό

Φώτης Γιαννόπουλος

Ιδρυτής Rudimental Academy

Ο Φώτης Γιαννόπουλος είναι φημισμένος για τις γνώσεις του πάνω στην τεχνική του drumset. Έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με θρύλους όπως οι Jim Chapin, Joe Morello. Έχει διδάξει τους περισσότερους επαγγελματίες drummers σε τεχνικά θέματα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες σε live συναυλίες, παγκόσμια tours, τηλεόραση και studio. 

Είναι συγγραφές εκπαιδευτικών βιβλίων και DVD.

Διαβάστε όλο το βιογραφικό

Κώστας Βορίσης

Ο Κώστας Βορίσης θεωρείται από τους πιο σημαντικούς κλασσικούς κρουστούς της Ελλάδας, με δεκατίες εμπειριίας σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές ορχήστρες (Κ.Ο.Α. - Ε.Λ.Σ. - Ε.Ρ.Τ.) και συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες, όπως Βαγγέλης Παπαθανασίου, Μ. Χατζιδάκης, Μ. Θεοδωράκης και πολλοί άλλοι.

Έχει επίσης τεράστια εκπαιδετικό έργο, με εκατοντάδες μαθητές και συγγραφή βιβλίων.

Διαβάστε όλο το βιογραφικό

Κώστας Σερεμέτης

Ο Κώστας είναι διπλωματούχος κλασσικών κρουστών, με ιδιαίτερη αγάπη και ενασχόληση με το Rudimental Drumming.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο marching drumming και στα σύνολα, καθώς είναι μέλος και υπεύθυνος κρουστών της μπάντας της πολεμικής αεροπορίας από το 2000. Έχει συνεργαστεί επίσης με όλες τις σημαντικές ορχήστρες της Αθήνας (ΚΟΑ, ΕΛΣ, ΕΡΤ κλπ.) και είναι ιδρυτικό μέλος του συνόλου σύγχρονης μουσικής Artefacts Ensemble.

Μέσω του Percussive Arts Society Greece έχει παραδώσει σεμινάρια στο παρελθόν πάνω στο Rudimental Drumming και την κινησιολογία του.

Rudimental Academy

Πλατφόρμα εκμάθησης
Rudimental Drumming

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχή Σελίδας

Γραφτείτε στο Newsletter μας, μάθετε πρώτοι τα νέα μας & κερδίστε αποκλειστικές προσφορές!


© Rudimental Academy. Designed by Alexander Nedelkos. Powered by Web and Art Solutions.